Mar 17, 2007

drama bloggin

. Mar 17, 2007 .

"knp aku call tak angkat?" tnya danny penuh dengan perasaan bengang

"aku keje" selamba shj jasOn menjawab

"ape jadi semalam?! bgtau aku cepat! btul ke apa aku dengar?!!" berang danny mngemukakan persOalan
khabar angin cepat tersebar , kematian anak Dato T , Jamilah ......[bla bla bla]


ok ok..drama drama drama..
aku pon tak ingat mane aku baca , tapi ade gak aa adegan camtu . tuh copy paste aje . dan tulis dalam buku kecil nie.. mane ntah ciloK .
selalu aku tnya / ditnya pasal blog dan membloggin [ade ke perkataan nie?]
"busan"
"no idea"
"tak meriah"
"lapar"
"kecOh"
dan lelain , haha
blogosphere semakin mengembang . makin ramai ade blog tersendiri . semua nk lain dari yg lain . haha . istiqamah dan lakukan untuk mecari redhaNya ... [buzz]

aku teriangat dulu time aku masih mentah , time tuh ramai yg online kt mirc , ngn channel yg hangat cam #hira' , #batch** , #16tahun , channel ape ntah , ngn dalnet , web net , mesra net . sampai jadi kes lak kat skola . haha kena panggil ngn mllh ***i . waa ..lama sungguh aku tak meng'irc'kan diri .
pape pon .
kang makin ramai membloggin , jgn2 kite kena panggil masuk pejabat..

[gelak]

" aku bising kat channel aje , tak selalu pon privert ngn banat / banin "
=P

skrang camne pula?
lain masa , lain masalahnya

tambahan link dalam blogsphere aku
wan hilmi
meOr syafiq
izzat muzzamal
hasif
muadz dzulkefli

mula kan dengan bismillah dan istiqamah

2 comments:

en.LiVe~ said...

sume nak power cam ko..
asyek ko sorg je power..
susah aa..
huhu..~ :p

[alex+umar] said...

best aa rame2 penuhkan alam blog..

leh tukar pendapat.~

lma tak jmp ko..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

 
http://alexumar.blogspot.com is proudly powered by Blogger.com | Template by Agus Ramadhani | o-om.com