Oct 11, 2007

Eid 2o07

. Oct 11, 2007 .

a'kum kepada semua insan
just nk ucap .
jumaat 12/10/2007


Selamat Hari Raya Aidilfitri


kepada insan tersayang , umi abah along aman munir adah ham2 and maya .
memberi sokongn yg tak terhingga . aku disini kamu semua disana . segala kekasaran atau tingkahlaku sengal . mnyusun jari minta ampun
wah2..
tak lupe kat kaklong and aiman .

kawan2 b10 , junior2 and senior Hira' , arraid , muadz , nazim , paksuyeb , nafis , shbt2 di mesir , indOn , mesia , jOrdan , ireland , uk , usa , aust , kat sana..situ..ha.sana gak ..situ gak..sanun gak..dan byk lagi
insyallah ukhwah kekal walaupun berjauhan.

kepada semua pungunjung blog , tq , terima kasih sebab bg saya trash blog korang . hua3..mech , asma' , mysara , nuryn , gals@work , izzat , wanhilmi , aya dll yg tidak sempat nk tulis ... thx semua



salah bicara , salah tulis , salah pemikiran , salah sangka . terasa tak perasan , terkutuk sengaja atau tidak , terpuji lbih atau kurang ,
mnyusun jari meminta kemaafan .
harap dimaafkan .

tak nk maaf takpe . tapi jgn lupe bgtau aku knp k.
huhu..



pohon maaf bathin zahir

3 comments:

mai said...

i see my name up there.hehe =).

selamat ari raye! kitrg raye jumaat,awal sehari. yg lawaknye kat uk nie x raya serentak sbb ikut tempat+mazhab.pelik tol..huhu

[alex+umar] said...

same here
"kami mngharap muhamadiah dapat menjatuhkan tarikh lebaran pada hari sabtu"

hm..tapi takpe laa.
asal budak2 mesia kat sini bersatu.


burak2 ngn neighbour
"islam disini tak bersatu..raya pon tak nk sama2 . mesia sama kan?"

huhu..
dua kali raya . double makan sedap.wahaha..

burp!

mecHANISm said...

aku mule2 xnk maafkan ko..tp sbb ko tulis name aku first skali...so aku maapkan ko..
ngahahaha

kalo ade tersalah laku,tersilap kata,tersasul sebut,terpijak kaki,terhantuk kepala(mungkinkah?),ter macam2 lg la kan...maksudnye aku ter..x sengaja pon..so xyah mintak maafkan

ngehehe
yg aku wat salah tu aku mintak maaf la..
kire seri la kan 3=3..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

 
http://alexumar.blogspot.com is proudly powered by Blogger.com | Template by Agus Ramadhani | o-om.com