Nov 9, 2007

terjun library

. Nov 9, 2007 .


a'kum
salam sejahtera kepada semua bloggers .


alhamdulillah . beryukur dengan nikmatNYa . masih boleh menaip dan menahan segala ... benda yg ptt di tahan .. nyum3

"r u ok man! .."

hahah . alhamdulillah makin hari makin aku tahu . so aku ok aa generally . and dompet aku ilang gak satu hari . so lepas tu jmp balik . aku ok aa . huhu .tensen bile dompet ilang . and mula assume tercicir . mula track balik perjalann sebelum . tau2 . duit dah ilang . gamba ilang satu (mungkin pencuri itu perempuan..waaa) . seb bek dompet pon nipis tak berduit . huhu .ilang 2ribu = 80sen .

so , hari ini aku bangun hamdulillah sangat lah lmbat . sangat lmbat . bukan lmbat tuh ... lmbat agi . haha . mungkin sebab tercemarnya pemikiran buat aku tak nk bgn . so aku tido . pape pon . bangun2 aje .
"mar . ade lauk . dal hanta "

thx

lagi beberapa hari kawan2 aku pulang dari mesia . harap mereka dapat ape mereka mahu .
"ko balik jgn lupe enjoy habis2 . tak byk peluang nk balik .. nnt balik leh cte kat aku "
"ko camne lak sini? "
"aku ok aje . mane2 enjoy ... "
(gelak)

haritu pergi lubuk tempurung . gile aa er terjun dier . buat aku fikir dua kali . tapi er mmg sejuk and best gile . hamdulillah aa . dari dok umah tgk naruto yg byk gile and cam tak nk habis aje .
penat aku upload gmba kat mulitply

http://alexumar.multiply.com/photos/album/18/lubuk_tempurung

nek angkut lma gile , ngn ojek bawak cam gile . trekking , curam gile . cuaca tym tuh panas . tapi semua berbaloi .



" ..... is offline "
eh?..tibe2 . nyorok ka?

pape pon . aku just nk saran kan kawan2 aku supaya tidak bermain dengan api . walau pun kami tahu kamu semua tensen atau pape . hampir terbakar meja . plz bgtau kawan2 anda jika anda mahu buat samthing nuts . cam bakar tisu atas meja ke . atas saje tgk kecepatan meja makan untuk terbakar .. aduh ..

"weh . ko buat ape tuh? "
"just nk tgk cepat mane kayu meja nie terbakar .. "
huh?

sesemngat mane pon aku , hamdulillah aku masih lagi laa pi library . selain dari tanda kedatangan , ini lah tempat aku dengar lagu . tmpt tuh akustik dier buleh tahan aa . aku buat research lining lagu dgn aman . tambhn lagi ini lah tempat paling best untuk tido . wah2 . sejuk . senyap . ide susun buku and tido mmg berkesan . tambh lagi cewe2 yg rajin kebykkannya hamdulillah cakep sungguh
aku sungguh bersyukur . library sungguh aku gna sebaiknya ..
... ... owh! .ha..dan aku stadi di situ . ha . itu selalu aku lupe~ .
=P

memandang kan semua orang dah nk habis xm . maka byklah blog2 yg berupdate . makin byk aku surf blog . and klik link , makin byk blog yg aku ketemui . cam kenal . tak tahu lak ade blog . nnt aku linkkan .

penat tunggu upload gmba .

"uma .... uma .... uma!!!"
huh
terkejut gile . abg shashi tegur aku . aku tak perasan . aku makin khyal depan komp nie . bukan buat ape pon.
"abg tgur tak dengar..bz ke.."
"tak . just ... termenung.."

( wah .. jujurnya )

aku nk pi amik anime sat .
nnt cite lagi . peace . stop global warming .

alex cuba berubah

4 comments:

.:| uMy |:. said...

tak nyorok..

disconnected jap..

ark said...

waa..gile cool

pembaca setia :D said...

x penah paham post2 alex..tp xpelaa, 'buat2 paham' =P

[Alex + umaR] said...

a'kum

[umy]
sape nyorok? huahua..

[aem]
jOm mandi sungai!..

[pembaca setia]
terima kasih kerana cuba untuk buat2 paham..~huhu~

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

 
http://alexumar.blogspot.com is proudly powered by Blogger.com | Template by Agus Ramadhani | o-om.com