Nov 7, 2007

bazir masa silam

. Nov 7, 2007 .

ok .
hampir byk masa mmbazir depan komp buruk nie . aku masuk buleh kate semua blog yg aku kenal . tpai tak baca pon . tak read pon . tapi tgk pon . habis load trus tutp . hm .

tak meletakkan najis/jerit/jejak kat shout box pon . hm . knp ini terjadi aa?
persoalan oh persoalan

sakit tengkuk . plz jgn letak gmba senget . terkehel leher..serius!

samthing just kita tak leh nk ubah . samthing kita tak leh nk buat pape .
benda dah berlaku . keputusan telah kita amik . dan kita kena idup dengan hasil nya . bukan nk cakap kita mnyesal . mungkin kita buleh buat samthings better . n make things and hearts ... good

"kalo leh patah balik . apa aku nk buat?"
"aku nk balik and makan byk . saya nk gemuk "

pape pon . jgn keruhkan apa yg mmg keruh . mengeruhkan kedaan dengan tokok tambah dan benda yg sudah tidak penting hnya lah mmbuat kan kita pandang kebelakang . sedangkan apa yg depan kita paling penting . apa yg dah lepas ... lepas .

amik pengajaran . fahami mistakes/succes . and try to do better .

"just nk cakap sori"
"apology accepted"
"sure?"
"yup"

"ngntuk...jom tido"

aduh . try to fokus ... try to fokus ... try again ... and again ..

alex still trying

1 comments:

penjejak bermusim said...

hehe..byk2 n3 kamu, n3 ini bisa buat diriku ketawa..
"plz jgn letak gmba senget . "

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

 
http://alexumar.blogspot.com is proudly powered by Blogger.com | Template by Agus Ramadhani | o-om.com