Dec 17, 2008

kafein overdose

. Dec 17, 2008 .

salam'alyk kepada semua insan blogger . atau pon yg hnya lalu2 bloghooping .
nama di beri Abdullah Umar Ariffin . lahir di Klang Selangor . rumah di Andalas . studi sekarang di Universitas Andalas Padang Sumatera Barat (sila cek google earth) . *Andalas boleh!

saje intro .
mungkin minggu nie minggu exam . teman semua muka blur atau memikirkan sesuatu . one paper dah habis . one to go

al kisah . xm semalam .
malam sebelum exam itu . mmg cadangnya tidak mahu study sangat . kepala pon agak tepu . so ingat nk tenang n dok belek2 skit2 aje buku . ntah kenapa ( mungkin dah terbiasa) ringan tulang hari ni nk buat air nescafe .

takleh tido .

baring . tutup mata . tak leh tido .

bangun . tgk komp .
"mafia cities jom!! "

kebetulan pula , ramai teman2 online lewat malam itu , budak2 Andalas *( Andalas boleh! ) ada yg online . tambah agi game yang 'best' itu . tido lewat .

sebelum tido . terlupa yang da set alarm sejam sebelum subuh . terjaga .
baca buku .. n xm .

mungkin ni jadi pengajaran kepada penulis untuk mengurangkan kafein dalam minuman . habis xm . pening + ngantuk + penat semua datang ..

tido..

(untuk masa ini masih tiada ide untuk update.sori for this lame update)


*dibaca dengan semangat!

10 comments:

thaaqhib said...

andalas? huh..kat mesir pon ada... tempat gunting rambut~ korang ni pehal ek..suka menjajah negara org wo

isya said...

hu. stadi punya psl. makan jgn lupe ok. asyik minum nescafe je.

cik murni izar said...

jika saya minum nescafe b4 tido, saya tetap akan tidur jika saya landing di atas katil. nescafe itu tidak beri ape2 kesan. ceh.

Amir Zharif Adenan said...

andalas? huh..Andalas Boleh!

hu. stadi punya psl..Andalas Boleh!!

jika saya..Andalas Boleh!!!

~~SiLENCE...I KiLL YoU~~

marsteello said...

yep..andalas....boleh..~

[ AlexumaR ] said...

berhati2 dalam minum nescafe .
[murnie] jika tidur yang kita mahu , tidur yang kita dapat . huhu

[amir] SILENT!! night..
andalas corner..

[marsteello]
adakah sudah hilang semangat Andalah anda?

Andalas boleh!

mecHANISm said...

yeahhh BATU BELAH bolehh!!

aufa said...

blajar kt ne 2h?x nah dgr pon...

cik murni izar said...

kamu kate:

[murnie] jika tidur yang kita mahu , tidur yang kita dapat . huhu

jadi kalo minum nescafe, tapi tak bole tdo, maknenye takmo tdo la? hahah~buat penat je pusing kanan kiri. hiii~

thaaqhib said...

andalas tetap di KLANG~ huh klang?

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

 
http://alexumar.blogspot.com is proudly powered by Blogger.com | Template by Agus Ramadhani | o-om.com